Program de lucru : Luni - Vineri 08 - 21 / Sambata 09 - 13

Prezentare

Medcity – o poveste despre sănătatea totală Medcity înseamnă dr. Mirela Negoiță. Dr. Mirela Negoiță înseamnă performanță, profesionalism, omenie, colaborare.

De peste 20 de ani pacienții au găsit în dr. Mirela Negoiță medicul dedicat total profesiei. Încrederea celor care vin la tratamente a creat brandul Medcity. Medcity a devenit treptat cel mai important furnizor de servicii de medicină dentară.

O echipă complexă și bine echipată profesional, o dotare bogată și o flexibilitate specifică doar clinicii noastre au făcut ca Medcity să fie prima opțiune pentru mulți pacienți buzoieni și nu numai. Patru cabinete de medicină dentară, dotate cu aparatură modernă de investigație și tratament pentru mică chirurgie, implantologie, endodonție și pedodonție, stau la dispoziția pacienților noștri. Centrul nostru de radiologie, dotat cu aparatură modernă, are scopul de a spori confortul și siguranța pacientului.

Așadar, Medcity este o poveste despre sănătatea totală, despre grija față de pacienți de toate vârstele. Pentru a veni și mai mult în sprijinul pacienților noștri, la Medcity funcționează și un centru de recoltare analize, un cabinet de dermatologie și un cabinet de medicina muncii. Cine s-a tratat o singură dată la dr. Mirela Negoiță, revine.

Meritați o echipă medicală bună, iar noi suntem cea mai potrivită alegere. Medcity este locul sănătății totale!


Valorile noastre

Activitatea Medcity este ghidata de patru valori:

Responsabilitate
Calitate
Integritate
Siguranta

Misiunea noastra

Misiunea Medcity este aceea de a oferi pacientilor servicii de calitate, prin intermediul personalului de specialitate si a aparaturii de ultima generatie.

Viziunea noastra

Viziunea Medcity este de a deveni cea mai buna optiune pentru pacienti atunci cand au nevoie de servicii medicale, dar si de sfaturi de la specialisti.

De ce noi?

Suntem foarte atenti la nevoile pacientilor

Comunicarea dintre medic si pacient este foarte importanta pentru noi, astfel ca suntem intotdeauna foarte atenti la nevoile pacientilor si la dorintele lor.

Tot ceea ce facem, facem din pasiune, fiind dedicati pacientilor nostri. De asemenea, medicii specialisti sunt gata sa intampine orice problema si sa aplice tratamentele portrivite.

Radiografii dentare chiar la clinica noastra

Acum nu mai este nevoie sa va deplasati pentru a face o radiografie dentara! Clinica MedCity dispune de aparate de radiologie dentara panoramica.

Pentru rapiditatea diagnosticarii si pentru a stabili tratamentul adecvat afectiunilor dentare, este nevoie de o radiografie dentara. Consideram ca aceasta dotare este o necesitate, atat pentru a veni in sprijinul pacientilor, dar si pentru a completa dotarile medicale.

Tarifele sunt accesibile tuturor pacientilor

Tarifele pe care le practicam in clinica Medcity sunt accesibile tuturor pacientilor, deoarece ne dorim ca orice persoana sa se bucure de un zambet frumos si sanatos.

In plus, clinica noastra se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Buzau, astfel ca anumite servicii medicale pot fi decontate total sau partial.

Oferim servicii medicale de calitate

Una dintre valorile importante care stau la baza clincii Medcity este calitatea. Nu ne abatem niciodata de la aceasta valoare, oferind intotdeauna servicii de calitate pacientilor.

Ne dorim ca pacientii nostri sa fie multumiti de serviciile medicale pe care le oferim si sa isi pastreze increderea in noi, in clinica noastra primand astfel calitatea.

Clinica Medcity
in cateva cuvinte:

Citeste mai mult
3

Specializari

6

Medici specialisti

10000

Pacienti multumiti

Ce spun pacientii