Program de lucru : Luni - Vineri 08 - 21 / Sambata 09 - 13

Medcity – o poveste despre sănătatea totală.

Medcity – o poveste despre sanatatea totala.-despre.png
04 Dece

Medcity – o poveste despre sănătatea totală.

Medcity – o poveste despre sănătatea totală Medcity înseamnă dr. Mirela Negoiță. Dr. Mirela Negoiță înseamnă performanță, profesionalism, omenie, colaborare. De peste 20 de ani pacienții au găsit în dr. Mirela Negoiță medicul dedicat total profesiei. Încrederea celor care vin la tratamente a creat brandul Medcity.

Medcity a devenit treptat cel mai important furnizor de servicii de medicină dentară. O echipă complexă și bine echipată profesional, o dotare bogată și o flexibilitate specifică doar clinicii noastre au făcut ca Medcity să fie prima opțiune pentru mulți pacienți buzoieni și nu numai. Patru cabinete de medicină dentară, dotate cu aparatură modernă de investigație și tratament pentru mică chirurgie, implantologie, endodonție și pedodonție, stau la dispoziția pacienților noștri. Centrul nostru de radiologie, dotat cu aparatură modernă, are scopul de a spori confortul și siguranța pacientului. Așadar, Medcity este o poveste despre sănătatea totală, despre grija față de pacienți de toate vârstele.

Pentru a veni și mai mult în sprijinul pacienților noștri, la Medcity funcționează și un centru de recoltare analize, un cabinet de dermatologie și un cabinet de medicina muncii. Cine s-a tratat o singură dată la dr. Mirela Negoiță, revine. Meritați o echipă medicală bună, iar noi suntem cea mai potrivită alegere. Medcity este locul sănătății totale!